Residentieel vastgoed
/
Te koop

Te Koop: Vrijstaande woning in Vogelwaarde(NL) bieden vanaf €429.000

Soort

Residentieel vastgoed

Status

Te koop

Prijs

Bieden 429.000

Perceel

1.313 m²
Slaapkamers
3
Garages
1
Prijs
Bieden 429.000
Badkamers
1
Perceel
1.313 m²
Locatie
Zeeuws-Vlaanderen

Een bijzonder mooi ingerichte, vrijstaande woning op een royaal perceel van meer dan 1.300 m2. Dit pand is zeer goed afgewerkt en daarmee absoluut instapklaar. De woning zal bij velen in de smaak vallen. Je hoeft echt niets meer te doen. Zo is in 2017 de gehele keuken en badkamer gemoderniseerd en tevens zijn 8 zonnepanelen geplaatst. In 2018 is de C.V. ketel vernieuwd. Een kwestie van meubels plaatsen en je kan wonen.

 

De woning voldoet aan alle eisen van deze tijd. Met ruim 125 m2 woonoppervlakte heb je meer dan voldoende ruimte. Op de begane grond tref je een grote woonkamer met houtkachel, een open keuken, een badkamer, bijkeuken en een veranda. Er is ook ruimte voor een werkplek. De veranda is heerlijk, met een schuifdeur naar de achtertuin. Je kan hier fantastisch zitten met zicht op de achtertuin. Op de verdieping vind je drie slaapkamers. Er is een grote dakkapel met rolluiken.

 

Op het perceel staat tevens een inpandige garage met een werkplaats en elektra. De carport en oprit is geschikt om meerdere auto’s te parkeren. Je zal er niets tekort komen. Alle voorzieningen, zoals een supermarkt, een basisschool en de sportvelden zijn in de buurt.

Meer
Open bebouwing
Parking
ALLE BERICHTEN
Victor Willemsen